DSC1521

Sophia House

Vancouver, Canada

Originally a ‘Vancouver Special’ home built in the 1960s, Sophia House has been re-imagined to adapt to life for a single family household in the modern times. A natural flow of spaces have been organized by a set of objects/millwork for each spatial compartment.

More photos coming soon.

Credits

Client

Confidential

Office

Studio Smll.

Area

235 m²

Status

Completed 2022

sophia-before

Before

sophia-after

After

The floorplan has been rearranged to allow for maximum daylighting and visual connectivity throughout the floorplate, which is anchored by the central double storey atrium for vertical circulation.

image-2
E0A185F5-ED14-46A2-A969-7B2F82A7BD1F_1_105_c

Before

03_Atrium-1
DSC1507
03_Atrium-3
04_Master-Bathroom

© smll studio 2022. All Rights Reserved.

hello@smll.studio